Vickys morfar: Livet er det stærkeste stof

Vicky

I dag er Vicky en glad kvinde, der er på mod de 24 år. Hun bobler af energi og overskud og humøret er smittende højt.

“Jeg har det bare helt fantastisk nu og det kan jeg takke John Ottesen fra Als Sund & Rask for”, siger Vicky til SønderborgNYT. Det er ikke mange uger siden Vicky gik fra at have en hverdag fyldt med smerter og til at være helt på toppen og aktiv i fitnesscentret.

“Dengang jeg var 16 år fik jeg pludselig stærke smerter i maven og blev kørt på sygehuset, hvor lægerne skar mig op i den tro, jeg havde blindtarmsbetændelse. Men de så med det samme, at det handlede om betændelse i andre tarme”, siger Vicky. Lægerne syede hende sammen og gav smertelindrende.

“Siden den dag har jeg været ramt af forstoppelse, der ind imellem har givet så stærke smerter, at jeg måtte lægge mig med sammenbidte tænder i fosterstilling. Det gjorde bare helt vanvittigt ondt og lægernes eneste svar var morfin”, siger hun.

Når læger giver smertestillende, helbreder det ikke noget som helst, så der blev også lavet en masse undersøgelser i Sønderborg, Aabenraa, Kolding og Aarhus. Og det de mange undersøgelser havde tilfælles var, at de ikke gav et svar på, hvorfor Vicky ikke kunne slippe af med sin forstoppelse og de smerter, der i perioder vendte tilbage.

“Selv på dage uden smerter fyldte sygdommen alt. Jeg gik jo og gruede for, hvornår de kom igen næste gang”, siger Vicky.

Klog morfar

I Vickys liv er der en morfar, der har det med at sige kloge ting.

Det kræver visdom at bruge viden på den rigtige måde.

“Livet er det stærkeste stof, sagde min morfar, da jeg takkede nej til mere medicin og morfin”, siger Vicky, der ikke ville tage piller, som alligevel ikke hjalp hende. Familien ringede heller ikke længere til Lægevagten eller sygehusene.

“Det nyttede jo ikke noget”, siger Vicky, der trods smerterne klarede at blive uddannet til frisør og også klarede andre jobs.

“Det lykkedes mig kun takket være dejlige og forstående kolleger”, siger Vicky.

Nåle og rigtig kost reddede mig

“Det er et par måneder siden jeg opsøgte John Ottesen og det er det allerbedste, jeg har gjort. Han forklarede mig, hvordan min kost virker på min krop, måle mig i øret og satte nogle nåle”, siger Vicky, der forlod Als Sund & Rask med moderate smerter, der var væk den efterfølgende dag.

Vicky har været gennem bare fire behandlinger hos John Ottesen og det hele kører supergodt.

“Jeg er medicinfri og spiser godt, uden at jeg bliver oppustet og i dag kan jeg gå med cowboybukser”, siger hun. Det har ellers været umuligt, fordi cowboybukser sidder stramt i taljen.

Så enkelt er det

Det er slet ikke tilfældigt, at John Ottesen kan hjælpe Vicky og en masse andre mennesker. Han er en supergod akupunktør og så har han en anden tilgang til sygdom end lægerne har.

“Jeg kigger efter årsagen til problemerne, smerterne eller sygdommen og så går jeg ind og fjerner årsagerne”, siger John Ottesen, der også kan hjælpe overvægtige på en måde, så de stadig kan spise lækker mad – men uden at vokse i diameter. Hjælpe diabetespatienter – enten helt af med sygdommen eller væsentligt ned i insulinforbruget.

John Ottesen arbejder med alternative metoder og kost. Meget af det, der ikke kan dokumenteres og skrives i lange journaler – men til gengæld har han en virkelig lang række tidligere patienter, der allesammen er blevet sygdoms- eller smertefri.

Vicky tror ikke længere på læger og sygehuse.

“Jeg kiggede på Vickys tunge, fordi den afslører, hvad der sker i organerne og så satte jeg nåle ud fra det, som jeg så”,

siger John Ottesen. Nåle og en kostomlægning er alt, der skal til, når Vicky vil have et aktivt liv med masser af overskud og energi til både fitness og jobbet på Bosager. Og bedst af alt er, at fremover skal Vicky blot holde sine kostplaner, så slipper hun for en genudsendelse af de syv år med smerter.

“Jeg var så dum, jeg troede på lægerne, der jo ikke kunne hjælpe”, siger Vicky. I dag er hun superglad for, hun fandt frem til John Ottesen.

“Hans indsats gør jo, at jeg har fået et liv”, siger Vicky, som tror fuldt og fast på, at John Ottesen gav hendes krop muligheden for, at den kunne helbrede sig selv.

“Livet er det stærkeste stof”, sagde hendes morfar.