Komplementær behandling

Få et sundere liv.

Hvis du kunne tænke dig at leve et sundere liv og få hjælp til dine akutte eller kroniske lidelser, så kan vi hos AlsSund & Rask hjælpe dig.
Vi holder til i Sydals, og vi har derfor mange patienter fra både lokalområdet, Nordborg, Sønderborg og hele det øvrige Als, men vores patienter kommer også gerne længere væk fra for at komme i behandling hos os.

Vi har 35+ års erfaring med komplementær behandling

Vi har arbejdet med akupunktur og komplementær behandling i over 35 år. Vi har dermed stor erfaring og viden, som vi anvender og derved giver dig de bedste forudsætninger til et sundere og mere symptomfrit liv, samt at få succes med dine livsstilsændringer.

Vi underviser dig i, hvordan din krop fungerer, og hvad du selv kan gøre for at holde din krop sund. Det kan for eksempel være i form af at få den rette mængde søvn, øge styrken i din krop og ikke mindst at arbejde med måden, du tænker på. Dine tanker er med til at forme din virkelighed.

Eksempler på vores behandlingsmetoder

Vi kan benytte os af mange forskellige behandlingsmetoder alt afhængigt af din konkrete lidelse. Vi tilbyder blandt andet følgende former for komplementær og alternativ behandling:

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi lige netop kan gøre for dig.