Komplementær klinik

Lidt om os og hvordan vi kan hjælpe

Velkommen til AlsSund & Rask. Mit navn er John Ottesen, og jeg har arbejdet med komplementær behandling og akupunktur igennem de seneste over 35 år.

Hvad kan jeg tilbyde
I kroppen findes et fintfølende reguleringssystem, som opretholder den indre balance. Hvis dette system bliver forstyrret på den ene eller anden måde, opstår belastende reaktioner som modvægt. Disse reaktioner er symptomer i form af kropssmerter, hovedpine, træthed osv.

Detektivarbejdet går i gang
Der hvor dit system er svagest, får du dine symptomer. Ofte vil dine symptomer selv forsvinde efter nogle dage eller uger, fordi dit eget reguleringssystem har genoprettet balancen i kroppen.

Hvis lidelsen er ved at blive eller er kronisk, er du nødt til at kigge på, hvad det er, som ”fastlåser” reguleringssystemet.

Læs mere om AlsSund og Rask

Balance er kodeordet
Det kunne være en infektion, utilstrækkelig ernæring, svingende blodsukker, stress, mekaniske forstyrrelser eller andre faktorer, som nødvendigvis må afdækkes og elimineres for at genoprette balancen i kroppen. Nogle gange er det nødvendigt, du selv er aktiv i processen i form af for eksempel ændrede kostvaner, motion eller bearbejdning af følelsesmæssigt stress.

Dit liv og mine værktøjer = et bedre liv
Det er, hvad jeg kan tilbyde i Klinikken AlsSund & Rask. Jeg bruger forskellige værktøjer, som kombineres efter behov. Det kunne være akupunktur, ledmanipulering, massage,  auriculoterapi/medicin, øreakupunktur posturologi, fødevaretest, samt undervisning og øvelser. Teknikkerne bliver kombineret alt efter behov, for derved at give de bedste betingelser så dit reguleringssystem kan genfinde sin balance.

Vi tilbyder

John Ottesen

Komplementær behandler

  • Uddannet nonmedicinsk behandler, herunder akupunktur, auriculomedicin, posturologi og mindfulness.
  • Uddannet TFT-terapeut fra Triune Institute, USA, i 2013.
  • Uddannet Buteyko-instruktør fra Atemweite, Tyskland, 2013.
  • Har i mere end 35 år praktiseret i egen klinik med udgangspunkt i årsagsrelateret behandlinger og undervisning i hjælp til selvhjælp
  • Har egenerfaring fra barnsben med meditation.
  • Har mere end 25 års erfaring med meditations-undervisning af børn og voksne. Har undervist både individuelt og store grupper.
  • Har undervist ledere og personale i virksomhedsregi i meditation og mindfulness.
  • Medlem af PA-Foreningen for Praktiserende Akupunktører og er RAB-registreret.
  • Efteruddannet i Oxygen Advanced for sportsudøvere