Auriculomedicin

Hjælp ved brug af hvidt eller farvet lys

Dette indbefatter at udspørge huden ved hjælp af hvidt eller farvet lys og frekvenser på hele kroppens overflade. Det er uden tvivl for sent at ændre på dette udtryk, (det var uddannede franske læger der praktiserede autoriseret lægemedicin, de blev derfor naturligt kaldt auriculomedicinere, idet de betjente sig af Paul Nogiers opdagelse, nemlig RAC – Réponse Autonome Circulatoire, eller VAS – vaskulære autonome signal, fransk pulsdiagnostik – denne tekniks enestående effekt er nu internationalt anvendt og anerkendt og efterforskes i øjeblikket over hele verden. Dr. Raphaël Nogier taler om hudens fotoperception, som han opdagede i 1986.

Læs mere om auriculomedicin

Nogier fortæller at huden en radar, som udsender, modtager og fortolker alle impulser, (frekvenser) fra den ydre verden. Huden arbejder sammen med nervesystemet for at ballancere vort indre miljø i forhold til det ydre miljø.

Paul Nogiers skole, Ecole Internationale Paul Nogier, stiftet i 1996, definerer sin undervisning om auriculoterapi som lægelig behandlingsteknik, og auriculomedicin som diagnoseteknik. Men dette dækker knap nok den revolutionerende anderledes tankegang, som skjuler sig i disse teknikker.
Indikationer Auriculoterapi, (og Auriculomedicin ) er baseret på funktions-relateret diagnose og behandling. Auriculoterapi er især symptombehandling. Auriculomedicin er især ætio-logisk* (årsag) behandling.

Akutte og kroniske, fysiske og psykiske smerter, det kan ses som:
gigt, sår, cancer, kirurgi, migræne, neurologiske smerter, depression og sorg.

Hormonrelateret funktionsforstyrrelse:
Gynækologi, barnløshed, fibromer, inflammatoriske, sygdomme  – arthrose, arthritis.

Sårheling, allergi, psoriasis, eksem, etc.

Vi tilbyder bla.