Hofte og bensmerter

Annemarie

Patienten modtog behandling af komplementærbehandler John Ottesen, Alssund & Rask for hofte og bensmerter. Disse symptomer skyldtes en kraftig skævhed i kroppen af blandt andet en fejlstilling i foden.

”Jeg har igennem en periode haft det dårligere og dårligere i benene. Mange gange vænner man sig til, at når man når min alder, så sætter skavankerne ind, og det må man leve med. Men jeg har besluttet en gang for alle, det vil jeg ikke acceptere. Så da jeg så klinikken Alssund & Rask på en kort spadseretur, ville jeg ringe til dem. Men der var hele tiden optaget, så jeg måtte liste derhen.”

Annemarie fortæller, at hun i den grad har haft problemer med ben og hofte. Hun har gennem en periode fyldt sig med smertestillende tabletter. 

Om natten var det helt galt og gik ud over søvnen og dermed humøret, som blev mere og mere sort. Derfor var beslutningen let – der skulle ske noget nu. Jeg fik en undersøgelse af komplementærbehandler John, som er en stille og rolig mand,” fortsætter Annemarie og fortæller om, hvordan et par akupunktur-nåle gjorde hele forskellen. Efter kun to behandlinger med nåle i ører, tæer, ankler og knæ er alle smerter blæst væk. Væk er også det dårlige humør, og de nu smertefri ben har sendt Annemarie på tur til Aarhus, hvor hun har besøgt børn og børnebørn og travet Aarhus tynd. Dette kunne lade sig gøre, fordi fodstillingen også blev rettet hos Alssund & Rask.

”Jeg kan godt fortælle dig, kommer der noget igen, så vil jeg først prøve akupunktur hos John, det gør overhovedet ikke ondt i forhold til de mange smerter, jeg gik i konstant. Nej, det her er noget af det bedste, jeg har gjort,” slutter Annemarie.